Glasvinge - Katrine Engberg

Glasvinge

Höfundur: Katrine Engberg
Lesari: Katrine Engberg
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Glasvinge

Höfundur: Katrine Engberg
Lesari: Katrine Engberg
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
9Klst. 13Mín
danska
4,34
Det er efterår i København. Slagregnen falder over byen, da liget af en nøgen kvinde bliver fundet i et springvand midt på Strøget. Hun har bizarre, symmetriske snit på kroppen og er forblødt til døde — en drabsmetode, politiet aldrig har set før.

Efterforskningen fører politiassistent Jeppe Kørner og hans kollegaer ind i sundhedsvæsenet, blandt behandlere, patienter og pårørende, hvor omsorgen er stor og ambitionerne høje. Jeppes makker, Anette Werner, er på barsel, og han skal i stedet køre parløb med den ældre, adstadige politiassistent Falck. Imens forsøger Anette at falde ind i rollen som mor og samtidig tage del i opklaringen fra sidelinjen. Det sidste er nemmere end det første. Men ikke ufarligt.

Og snushanen Esther de Laurenti? Hun lider af tungsind og opsøger en psykiater, der selv bærer på mørke hemmeligheder. Nettet strammes til, men om hvem? Dem, som lider under et skrøbeligt sind, eller dem, der tager sig af dem?
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2018-02-27
ISBN: 9788772002798
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2018-02-27
ISBN: 9788772003467
9Klst. 13Mín
danska
4,34

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga