Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar - Nils Foss

Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar

Höfundur: Nils Foss
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar

Höfundur: Nils Foss
Snið: Hljóðbók & Rafbók
4Klst. 55Mín
danska
4,17
I denne erindringsbog fortæller Nils Foss om sit karriereforløb, fra han bliver født ind i en familie af fremtrædende ingeniører, til han stifter familievirksomheden FOSS A/S og selv bliver adm. direktør for koncernen F.L. Smidth i 1969. Efter syv år i F.L. Smidth vender han tilbage som direktør for FOSS.

I fokus for erindringerne er, hvad Nils Foss selv har fået med fra tidligere generationer, og hvilke krav der stilles til en leder – ifølge Foss er det ikke nødvendigvis de mest intelligente mennesker, der er de bedste ledere; det er derimod dem, der er gode til at lytte, analysere og tage beslutninger – i god kontakt med deres medarbejdere. Endelig lægger han vægt på betydningen af de mange små og store familiedrevne virksomheder, hvis vækst og innovation Danmark skal leve af i fremtiden.

I bogen fortæller Nils Foss om de seks hovedregler, han selv har anvendt i sin tilgang til ledelsesarbejdet: Rettidig omhu, Et ord er et ord, Management by walking, Spørg og lyt til svaret, Arbejdsglæde samt Uddelegering.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2015-02-27
ISBN: 9788711441183
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2014-09-03
ISBN: 9788711320266
4Klst. 55Mín
danska
4,17
Flokkur: Ævisögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga