Hljóðbrot
Lykke - alt hvad du bør vide om den, og hvorfor den ikke er det vigtigste i livet - Wilhelm Schmid

Lykke - alt hvad du bør vide om den, og hvorfor den ikke er det vigtigste i livet

Lykke - alt hvad du bør vide om den, og hvorfor den ikke er det vigtigste i livet

3,12 8 5 Höfundur: Wilhelm Schmid Lesari: Jesper Bøllehuus
Sem hljóðbók.
Lille, underholdende og forstandig bog om lykken.

I vore dage bliver stræben efter lykke ofte til en erstatning for en dybere stræben efter det meningsfyldte. Det er lettere at tale om lykken, men egentlig stræber man vel efter det meningsfyldte, hævder Schmid. Det meningsfyldte skaber nemlig sammenhæng, siger han. På 80 små sider formår han at gøre en diskussion om lykken til et både nærværende og tidssvarende opgør med den naive jagt på lykke til fordel for en mere grundlæggende glæde ved hele livet.

Bogen glimrer ved en dybsindighed og navnlig ved evnen til at bringe filosofiske overvejelser på omgangshøjde med vores egen samtid. Men ikke som filosofisk coaching eller banaliseringer af filosofiske iagttagelser.

Frem for den naive opfattelse af lykke, som præger vores samtid bakket op af tv og den øvrige populærkultur, taler Schmid om at leve i en taknemmelighed over for livet og på en sådan måde, at ens livsmod ikke udelukkende bygger på en fremhævelse af livets positive sider, men også erkende, at det vigtigste i livet ikke er lykken, men det meningsfyldte.

Bogen er et opløftende bekendtskab og bevæger sig ubesværet i spændingsfeltet mellem filosofi, psykologi, sociologi og teologi.

ANMELDERNE SKREV
"En suveræn åndelig maggi-terning, der bliver ved med at folde sig ud, efter at man har indoptaget den. En bog om lykke, der er lykkedes."
- Johannes Møllehave, Kristeligt Dagblad

"En ganske lille bog på 80 sider, som dog glimrer ved en dybsindighed og navnlig ved evnen til at bringe filosofiske overvejelser på omgangshøjde med vores egen samtid. Ikke som filosofisk coaching eller banaliseringer af filosofiske iagttagelser. Men som en dybsindig overvejelse af begrebet lykke skrevet med bevidsthed om og i dialog med vores egen samtids betragtning af begrebet."
- Information
Tungumál: danska Flokkur: Trúarbrögð og andleg málefni Þýðandi: Hans Christian Fink

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi: Lindhardt og Ringhof
Útgefið: 2015-04-15
Lengd: 1Klst. 43Mín
ISBN: 9788711446744
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga