Grønt støv - Sara Blædel

Grønt støv

Höfundur: Sara Blædel
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Grønt støv

Höfundur: Sara Blædel
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
8Klst. 48Mín
danska
3,89
Der bliver travlhed i Drabsafdelingen på Københavns Politigård, da der i samme weekend indløber melding om to mord. En ung pige findes kvalt i Østre Anlæg, og en journalist er blevet dræbt i gården bag Royal Hotel.

Kriminalassistent Louise Rick bliver koblet på sagen om den unge pige, men snart involveres hun også i opklaringen af det andet drab, da det viser sig, at hendes bedste veninde, Camilla Lind, som er kriminalreporter ved Morgenavisen, kendte den dræbte journalist og er opsat på at grave i sagen.

Louise prøver at afholde veninden fra at involvere sig i noget, der måske er større, end hun kan overskue, men Camilla er ikke typen, der lytter til gode råd, når hun kan lugte en god historie, og da hun kontaktes af folk fra narkomiljøet, tager sagen en dramatisk vending.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2009-08-17
ISBN: 9788771089622
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2011-08-15
ISBN: 9788771082982

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga