Hljóðbrot
Shotgun Lovesongs - Nickolas Butler

Shotgun Lovesongs

Shotgun Lovesongs

4,1 52 5 Höfundur: Nickolas Butler Lesari: Thomas Gulstad
Hljóðbók.
Rafbók.
Fire venner mødes igen i deres lille hjemby. Hank bor stadig på hjemegnen og er gift med den smukke Beth. Leland tilbringer det meste af sit liv på turné som feteret rockstjerne. Ronny er endt som falleret og invalideret rodeohelt, og Kip, forretningsmanden blandt dem, skal giftes og har nu inviteret til et storslået bryllup. De fire venner lever vidt forskellige liv, men alle længes de efter den nærhed, der engang forbandt dem. I løbet af de uger, hvor de igen er sammen, genfinder de venskabets dybe bånd og genoplever deres fælles fortid, men også en rivaliseren og jalousi – som viser sig at have Beth som det betagende midtpunkt. 'Shotgun Lovesongs' er en stor saga, om venskab og kærlighed, hjemstavn og drømme – kraftfuld, smuk og uafrystelig.

Nickolas Butler er vokset op i Wisconsin og har gået i skole med Bon Ivers frontmand, Justin Vernon, som danner forlæg for Leland i bogen.

‘Shotgun Lovesongs’ er titlen på det album, som indierockeren Leland brager gennem den internationale lydmur med. Han indspillede det en vinter, i et gammelt hønsehus. En vinter, hvor han ensom og forvirret var søgt tilbage til sin hjemby, Little Wing, i Wisconsin. Albummet ændrer hans liv – han er verdensstjerne i den helt tunge liga nu, og han har friet til den smukke filmskuespiller Chloe.

Hjemme i Little Wing er Leland sammen med sine bedste venner. Henry bor stadig på hjemegnen og kæmper for at leve af sit landbrug sammen med ungdomskæresten Beth. Ronny er endt som invalideret rodeohelt, og Kip, forretningsmanden blandt dem, skal giftes og har inviteret til storslået bryllup.

Vennerne lever med drømmen om at være så tætte, som de altid har været. Men ungdommens ukomplicerede venskab udfordres af svigt, jalousi og ærgerrighed. Nu skal de slås for at nå hinanden igen, og spørgsmålet er, om de kan – for kan du tilgive, at din kammerat har solgt dig til sladderpressen, eller at din bedste ven har gjort det eneste, en bedste ven ikke må gøre?

‘Shotgun Lovesongs’ er en stor fortælling om venskab og kærlighed, hjemstavn og drømme – varm, morsom og kraftfuld.

”Om venskabets magnetiske sug … Imponerende original.”
The New York Times

En bog der giver dig lyst til at ringe til gamle venner. En forfatter som får dig til at føle dig mere menneskelig, end du troede muligt.”
Matthew Quick, forfatter til The Silver Linings Playbook

”Nickolas Butler rev mit hjerte ud med sin sjældne ærlighed og gammeldags forestilling om kærlighed, som der ikke skal undskyldes for. En bog der giver dig lyst til at ringe til gamle venner. En forfatter som får dig til at føle dig mere menneskelig, end du troede muligt.”
Matthew Quick, forfatter til The Silver Linings Playbook

”’Shotgun Lovesongs’ kryber langsomt ind under huden på dig og fletter sig ind i dine tanker … En smukt skrevet, gavmild hyldest til den vedvarende kraft i forskellige former for kærlighed.”
The Independent

”De mest lyriske passager i denne generøse bog handler om, hvordan alle personerne – også rockstjernen – næsten fysisk trækkes mod deres hjemby og hinanden … Imponerende original.”
The New York Times

”I sandhed bemærkelsesværdig … en roman, du aldrig glemmer, når først du har læst den.”
The New Yorker

”En af den slags bøger, der giver os troen på menneskeheden tilbage.”
Toronto Star

"Der findes bøger, som efterlader læseren med en speciel følelse, der varer i flere uger og måneder. Nickolas Butler har skrevet sådan en bog – den rummer hele livet.”
Norddeutscher Rundfunk Kultur

"Denne roman er utvivlsomt et højdepunkt i årets læsning. Det er længe siden jeg har haft en så varm og imponerende bog i hænderne."
Die Zeit

”At læse Shotgun Lovesongs er underholdende og tankevækkende. Gode venskaber er livsvigtige og gør livet værd at leve." *****
VG
Tungumál: danska Flokkur: Skáldsögur Þýðandi: Ninna Brenøe

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi: Klim
Útgefið: 2015-09-23
Lengd: 11Klst. 45Mín
ISBN: 9788771297881

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Klim
Útgefið: 2015-09-03
ISBN: 9788771297454
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga