Allan Quartermain - H. Rider Haggard

Allan Quartermain

Höfundur: H. Rider Haggard
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Allan Quartermain

Höfundur: H. Rider Haggard
Snið: Hljóðbók & Rafbók
9Klst. 1Mín
danska
4
Ny oversættelse af den berømte klassiker. Til Pippi-piger, drengerøve og andre nysgerrige sjæle!
Hvis du synes, det lyder spændende at opdage nye dele af verden, steder, der aldrig før har været betrådt af nogen udefra, eller folkefærd, der har levet i komplet isolation, vil du synes om Allan Quatermains dagbogsoptegnelser.
I Kong Salomons Miner fandt Quatermain en skjult skat og vendte hjem med ufattelige rigdomme. Siden er hans søn død, og det giver ikke længere mening for ham at blive i det behagelige, pæne England.
Sammen med Sir Curtis og Good drager han på en fascinerende og intens rejse mod ukendt land i Afrika. De starter hos en skotsk missionær på Østkysten i et masaiterritorium. Masaierne angriber dem og kidnapper missionærens lille datter, men de rejsende overrumpler fjenden med snedighed og mod. Da de sejler videre herfra i kanoer, bliver de pludselig ført af en underjordisk flod og møder Zu-Vendi-folket. Et hvidt folk, der har boet for sig selv siden deres oprindelse.

Du kan fjerne en brite fra England, men uanset hvor langt væk du tager ham, og hvad du udsætter ham for af fortrædeligheder, kan du ikke få gentleman’en ud af ham.
Þýðandi: Christiane Rohde
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2015-08-10
ISBN: 9788771747485
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2014-11-04
ISBN: 9788771285598
9Klst. 1Mín
danska
4

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga