Sonjas sidste vilje - Åsa Hellberg

Sonjas sidste vilje

Höfundur: Åsa Hellberg
Lesari: Mikkel Hansen
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Sonjas sidste vilje

Höfundur: Åsa Hellberg
Lesari: Mikkel Hansen
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
8Klst. 38Mín
danska
3,83
Om et venskab der overskrider alle grænser

Da Sonja Gustavsson falder om og dør på stedet lige uden for et indkøbscenter, efterlader hun sine tre bedste veninder i sorg og overraskelse. Susanne, Maggan og Rebecka har alle svært ved at forstå, at deres elskede Sonja er væk, men det viser sig hurtigt, at det bliver begyndelsen på, at deres liv forandres fuldstændigt. Sonja var nemlig begyndt at synes, at hendes veninder var groet fast, og efter sin død, vil hun hjælpe dem med at leve livet mere fuldt ud. Sonja døde med en plan. Og et meget specielt testamente.

Sonjas sidste vilje er en rigtig pageturner med stærke kvinder i hoved-rollerne. Tre almindelige, midaldrende kvinder rykkes op med rode og tvinges til at begynde forfra under meget ualmindelige omstændigheder. Læseren følger dem åndeløst igennem hede kærligheds-affærer i Paris, trættende eksmænd i Stockholm og skønne børne-børn i Östersund. En dejlig roman, der byder på både tårer og latter og venindekærlighed, der rækker ind i livet fra den anden side af det.

Om grænseløs kærlighed mellem voksne veninder
Þýðandi: Liv Camilla Skjødt
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2015-09-16
ISBN: 9788771749991
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2014-03-24
ISBN: 9788771285703
8Klst. 38Mín
danska
3,83
Seríur: Sonja: 1

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga