40 uger efter: En kærlig håndsrækning til nybagte mødre Hljóðbrot

40 uger efter: En kærlig håndsrækning til nybagte mødre

40 uger efter: En kærlig håndsrækning til nybagte mødre

Höfundur:
Cana Buttenschøn
Hljóðbók
Rafbók

Det er kæmpe stort, vidunderligt og fantastisk at skulle have et barn. Men pludselig står du med en baby i armene og hvad så?

Når du har født, kommer barslen væltende med søvnmangel, amning, enorm lykke og stor usikkerhed, lortebleer og en krop, som ikke ligner sig selv. Og hvordan var det nu lige med det der parforhold?

Cana Buttenschøn tager dig med rundt i alle afkroge af barselslivet de første 40 uger EFTER, du er blevet forælder. Fra babyens trivsel, ernæring og søvnrytmer til dét at finde de rette ben at stå på som nybagt mor. For tiden på barsel er lige så benhård, som den er rosenrød og babyduftende. 40 uger efter giver dig gode råd, vejledning, opbakning og personlige anekdoter, så du kommer allerbedst fra start på dit nye liv som mor.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2017-10-06
Lengd:
3Klst. 42Mín
ISBN:
9788772001630

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2017-09-14
ISBN:
9788771807806

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"