Læsehest med teaterkikkert - Johannes Møllehave

Læsehest med teaterkikkert

Læsehest med teaterkikkert

0 0 5 Höfundur: Johannes Møllehave
Rafbók.
LÆSEHEST MED TEATERKIKKERT er en samling af Johannes Møllehaves dejligste oplevelser med Shakespeare, Molière, Holberg, Ibsen, Strindberg, Tennessee Williams, Ingmar Bergman, Samuel Beckett og Markus-evangeliet.

Der findes yderligere tre Læsehest-bøger: LÆSEHEST MED GÅSEØJNE – om gode oplevelser med verdenslitteraturen og LÆSEHEST MED VERSEFØDDER - om gode oplevelser med poesien og LÆSEHEST MED ÆSELØRER – om oplevelser med dansk litteratur.

Johannes Møllehave (f. 1937) har siden debuten i 1975 med PÅ MYRENS FODSTI udgivet over 60 bøger: erindringer, romaner, prædikensamlinger, børnebøger, læsninger med meget mere.

"Han er den bedste litterære formidler i dette land. Ingen kan som han tilegne sig et værk og sende det videre til læseren, så denne læser dels frydes, dels sporenstregs iler af sted for at tilegne sig værket i original ... Hvilken appetit, hvilken oplagthed på ånd og passion" – Ulrik Høy, Weekendavisen

"Johannes Møllehave genskaber teatrets aktive fortryllelse og mening." – Bettina Heltberg, Politiken

"Humoren, paradokset, er her som ofte før Møllehaves vejviser ind i kunsten og tilværelsen." – Marie-Louise Kjølbye, Information

"De første otte sider klukker man og ler, så tårerne triller ned ad kinderne ... Det er en forrygende morsom optakt for en bog, der henvender sig til alle, som elsker Møllehaves tryllerier og leg med ord – og til alle teater-interesserede, hvad enten de er enige med Møllehave eller ej." – Holger Ruppert, B.T.
Tungumál: danska Flokkur: Smásögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Lindhardt og Ringhof
Útgefið: 2015-06-18
ISBN: 9788711399385
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga