5 breve fra Vadehavet

5 breve fra Vadehavet

5 breve fra Vadehavet

Höfundur:
Irma Kvist-Jensen
Rafbók

Denne bog handler om klima og natur set fra børnenes perspektiv. I fem breve fortæller en pige om livet på en lille ø i Vadehavet i Danmark. Vi hører om hverdagen, om tidevandets betydning for øens beboere, om to alvorlige oversvømmelser og også om de tanker, pigen gør sig om fremtiden – både for øen og for sig selv.

Irma Kvist-Jensen (1929-2012) var en dansk forfatter og oversætter. Hun har skrevet flere letlæsningsbøger for de 10-12-årige og oversat bøger af blandt andet Ursula K. Le Guin, Gunilla Wolde og Renate Welsh.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
SAGA Egmont
Útgefið:
2020-07-09
ISBN:
9788726164190

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"