VANDRINGER I ØRKENEN - Elisabeth Tasarek Dahlerup

VANDRINGER I ØRKENEN

VANDRINGER I ØRKENEN

5.0 1 5 Höfundur: Elisabeth Tasarek Dahlerup
Sem rafbók.
Vandringer i ørkenen blev skrevet under en åndelig udvikling i forbindelse med en samtale med en præst. Det var naturligvis kun starten, men samtalen løste op for nogle åndelige indsigter i forfatter Elisabeth Tasarek Dahlerup. Præsten bad hende læse Højsangen blandt andre tekster, og det er dem sammen med tekster fra Biblen, både i Det Gamle og Det nye Testamente, der inspirerede forfatteren til at skrive digtsamlingen. Digtene er skrevet til alle, der lider under længslen efter at give og modtage åndelig kærlighed. Den har mange facetter, én af dem er det indre åndelige guddommelige ægteskab, der handler om det mest mystiske, der findes i vores hjerte og sjæl. Nemlig foreningen med Gud.Uddrag af bogenI ørkenens hede sandDu førte mig ud i havets

dybe strømme.

Du ledte mig ud i

ørkenens storme,

hvor sandet hvirvlede overalt.Du hørte ikke

mine råb på havet

eller i ørkenens hede sand.

Thi stormen var højere,

end jeg kunne råbe.Jeg går som en blind og døv,

kalder på Dig;

har ingen til at lede mig

den rette vej.Lad mit råb nå Dig

over dybe have,

over ørkenens hede sand.

Lad det strømme mod

Din himmel.Lad det nå Dig der.Om forfatteren

Forfatter, digter og billedkunstner Elisabeth Tasarek Dahlerup har i flere år gået i dybden med det åndelige og mystiske i kristendommen. Især har Biblen og kirken været til stor inspiration. De kristne mystikere, særlig Johannes af Korset og Teresa af Avilas bøger fra 1500-tallet, har været de foretrukne. Det mystiske element hos forfatteren kommer til udtryk i digte, Vandringer i ørkenen, og igennem malerier, Den indre camino, samt i bogen Breve fra Medjugorje. En pilgrimsfærd (2015). Der kommer flere digte, og en bog om At søge Gud. Selvrealisation er undervejs.
Tungumál: danska Flokkur: Ljóðabækur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Forlaget Mellemgaard
Útgefið: 2018-02-09
ISBN: 9788771909746
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga