Det frontale kultursammenstød. Danskernes oprør mod udlændingepolitikken - Erik Holstein

Det frontale kultursammenstød. Danskernes oprør mod udlændingepolitikken

Det frontale kultursammenstød. Danskernes oprør mod udlændingepolitikken

2 1 5 Höfundur: Erik Holstein
Rafbók.
Skal den danske befolkning demokratisk afgøre udlændingepolitikken og selv bestemme, hvor stor indvandring landet skal modtage?

Eller er det emne "for kompliceret for pøblen", der kan risikere at "stemme forkert": Skal udlændingepolitikken i stedet afgøres af EU og eksperter?

Det er det afgørende politiske spørgsmål i disse år, hvor stærke kræfter arbejder på at tage udlændingepolitikken ud af den demokratiske proces.

Bogen behandler udlændingepolitikken ud fra en progressiv synsvinkel, men retter samtidig meget hårde angreb på de dele af venstrefløjen, der har bagatelliseret de negative følger af indvandringen.

Bogen tager fat i tabuer som kriminalitet blandt etniske grupper, og hvorfor nogle etniske grupper klarer sig betydeligt bedre end andre. men bogen handler først og fremmest om elitens forsøg på censur og manipulering i udlændingedebatten.

Den danske forfatter Erik Holstein (f. 1958) er uddannet journalist og arbejdede for BT‘s Christiansborg-redaktion i årene 1993-2002. Herefter kastede Holstein sig over forfattergerningen og i årene 2002-2005 udgav han tre bøger. Men journalistikken trak efterfølgende atter i Holstein, der siden 2005 har arbejdet for den politiske netavis Altinget.dk.
Tungumál: danska Flokkur: Óskáldað efni Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Lindhardt og Ringhof
Útgefið: 2018-07-17
ISBN: 9788726023015
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga