Episode 58: Fotograf, podcaster og selvstændig - Anders Høeg Nissen, podLAB

Episode 58: Fotograf, podcaster og selvstændig

Snið: Sem hljóðbók
Prófa Storytel

Episode 58: Fotograf, podcaster og selvstændig

Snið: Sem hljóðbók
1Klst. 8Mín
danska
Jeg har efterhånden kendt Adam Bindslev halvandet års tid - vi har lavet teknologi-podcast hos HK med Jeppe Engell som redaktør - og jeg har altid været imponeret over, hvor meget Adam egentlig gaber over som selvstændig.

Han er fotograf, underviser, podcaster, udvikler - og det løse - og så går han aldrig af vejen for at fortælle om sine processer og give tips og gode råd.

Så en dag hvor vi havde optaget tog stk SAMDATA HK Podcast og mikrofonerne var fremme alligevel, lokkede jeg Adam til at fortælle også i en episode af work.flow.

Det betyder også, at der er en decideret røvfuld links nedenfor til (forhåbentlig) alle de dimser og tjenester, vi fik talt om i episoden.

(Siden optagelsen har Adam i øvrigt fået job hos Edutasia som e-læringsudvikler, men han fortsætter med at lave ting ved siden af).
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: work.flow
Útgefið: 2018-12-10
1Klst. 8Mín
danska

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga