I al den tid en sten - Erik Stinus

I al den tid en sten

I al den tid en sten

0 0 5 Höfundur: Erik Stinus
Rafbók.
"I enhver beretning er der mange historier..."

Tre noveller, der foregår dels i Indien dels i Afrika, om et utal af menneskeskæbner, som i kort glimte flimrer på siden, hvorefter de næsten ubemærket flyver væk og erstattes af en ny.

Indhold
"I al den tid en sten"
"Vejen til Shinyanga"
"Fra ildstederne"

Erik Stinus (1934-2009) var en dansk forfatter, digter, oversætter, redaktør, og anmelder. Som ung gjorde Erik Stinus tjeneste i handelsflåden og fik i den forbindelse lejlighed til at besøge Aden, Pakistan og Indien. Erik Stinus debuterede i 1958 med digtsamlingen "Grænseland". Sidenhen fulgte en omfattende produktion, af og til i samarbejde med andre forfarttere. Erik Stinus er gentagne gange blevet hædret for sit forfatterskab. I 1979 modtog han Kritikerprisen, i 1981 fik han overrakt Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen, i 2005 blev han hædret med Drassows Legat foruden arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond samt den livsvarige kunstnerydelse.

"...en dristig forfatter med et stort og usædvanligt stofområde, nyt i dansk digtning og ikke så lidt af en berigelse" -Torben Brostrøm, Information

"Både i den indiske og den afrikanske verden kan han på en halv side fortælle, hvor hårdt livet farer frem mod et troskyldigt menneske, så læseren sidder overvældet, men også med en fortrolig viden om et menneske, han aldrig havde set før. Det er gjort med forbløffende talent... han er en medvidende digter" -Henning Ipsen, Jyllands-Posten
Tungumál: danska Flokkur: Smásögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Lindhardt og Ringhof
Útgefið: 2016-12-12
ISBN: 9788711582220
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga