Handlingen foregår i Danmark - Carl Erik Soya

Handlingen foregår i Danmark

Handlingen foregår i Danmark

0 0 5 Höfundur: Carl Erik Soya
Rafbók.
"De kender ham sikkert, den lille hr. Hansen, prokurist i herreekviperingsfirmaet "Mogensen & Co." – De har set ham så tit, talt med ham utallige gange, og når De lukker Deres øjne, vil De både kunne se hans ansigt og høre hans stemme...

Er han ikke en lille, forpjusket mand, sølle og rundrygget, med tyndt vandkæmmet hår og en forsagt og sorgbetynget stemme? Passer det ikke, det signalement?"

Jo, mange kender måske hr. Hansen eller en herre, der ligner ham til forveksling. Men Soya gør os opmærksom på, at vi kun ser én side af hr. Hansen. Han tager os med gennem en dag i den stille, ordinære mands liv og viser os hans mange aspekter. Og det er bare én af de mange historier, der alle sammen foregår i Danmark!

Carl Erik Martin Soya (1896-1983) var en dansk forfatter og dramatiker, der skrev en perlerække af skuespil og romaner, som vandt stor popularitet hos publikum såvel som anmeldere. Soya var en stor satiriker og samfundsrevser, og med sin revykomedie "Umbabumba skrifter forfatning" fra 1935 udstillede han gennem det fiktive afrikanske land Umbabumba nazisternes angreb på demokratiet i 1930‘erne. Stykkets egen skæbne kom til at understrege, at også den danske ytringsfrihed var under pres, da den danske regering under pres fra Tyskland tog stykket af plakaten, inden det nåede at få premiere.

Soya var en af de største og mest produktive danske forfattere i det tyvende århundrede, og han blev i løbet af sit liv hædret med en lang række priser og legater.
Tungumál: danska Flokkur: Smásögur Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2019-05-24
ISBN: 9788726086133
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga