Barn som bråkar : Att hantera känslostarka barn i vardagen - Bo Hejlskov Elvén, Tina Wiman

Barn som bråkar : Att hantera känslostarka barn i vardagen

Lesari: Johanna Hermann
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Barn som bråkar : Att hantera känslostarka barn i vardagen

Lesari: Johanna Hermann
Snið: Hljóðbók & Rafbók
4Klst. 38Mín
sænska
4,33
Barn som bråkar, skriker och inte gör som de vuxna säger är svåra att hantera. Eftersom upprörda känslor smittar av sig, är risken stor att du själv snart är lika arg som ditt barn.
Den här boken tar avstamp i vardagliga familjesituationer och visar på praktiska handlingsalternativ för föräldrar att använda sig av när en konflikt seglar upp. Metoden som används utgår från aktuell forskning och ett nytänkande förhållningssätt som kallas lågaffektivt bemötande.
Författarna visar att beteenden som av vuxenvärlden uppfattas som ”problematiska” ofta är barnens logiska lösning på den situation de befinner sig i. Situationer med för högt ställda krav gör de flesta människor oroliga och stressade. Barn behöver ibland anpassade eller minskade krav på sig för att undvika ett sammanbrott.
Ta reda på vem som egentligen har problemet, justera förväntningarna på vad barnet klarar av och öva på att hålla dig lugn, är några av råden i denna konkreta och engagerande bok.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: Natur & Kultur
Útgefið: 2019-03-12
ISBN: 9789127822979
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: Natur & Kultur
Útgefið: 2015-11-10
ISBN: 9789127142978

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga