Røveriet og politimordet i Købmagergade - Jes Dorph-Petersen, Niels Brinch

Røveriet og politimordet i Købmagergade

Snið: Sem rafbók

Røveriet og politimordet i Købmagergade

Snið: Sem rafbók
danska
I 1988 blev et af Danmarkshistoriens største røverier begået. Efter røveriet skød en af røverne mod en patruljevogn og dræbte en 22-årig betjent. Sagen er bedre kendt som Blekingegadesagen. En sag, som politiet kæmpede bravt med, og som måske aldrig var blevet opklaret, havde det ikke været for en tilfældig bilulykke. Dette er en sand kriminalsag. Dette er historien om røveriet og politimordet i Købmagergade.

Jes Dorph-Petersen (f. 1959) er en dansk journalist og forfatter. Dorph er muligvis mest kendt for sit arbejde som studievært på henholdsvis TV 2 og Viasat, men han har også forfattet flere bøger. Blandt andet har han udgivet bøgerne "Opklaret 1" og "Opklaret 2" om danske kriminalsager i samarbejde med Niels Brinch.

Niels Brinch (f. 1956) er en dansk journalist og forfatter, der er mest kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet Station 2, hvor han arbejdede i mere end to årtier. Han har yderligere arbejdet som reporter for Udlandsredaktionen på TV 2 og dækkede fra 1991-2009 som korrespondent krige og konflikter rundt omkring i verden.
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2017-04-05
ISBN: 9788711724996

Svipaðar bækur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga