Lyt til kroppens stæreflok - Dorte Kvist, Ole Kåre Føli

Lyt til kroppens stæreflok

Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Lyt til kroppens stæreflok

Snið: Hljóðbók & Rafbók
6Klst. 11Mín
danska
4,16
"Du står nu med en ny bog af Ole Kåre Føli i hånden. Lyt til, hvad han vil sige. Han var en klog mand. Et geni.” - Citat fra bogens forord af skuespiller Jesper Christensen.

Manden med de magiske hænder, mirakelmageren, magic man. Der er blevet sat mange ord på Ole Kåre Føli, stifter af behandlingsformen Body SDS, der gennem mere end 60 år har hjulpet utallige mennesker til at få et bedre liv.

I denne bog fortæller han om sit eget sygdomsforløb, og forsøger at guide læseren frem til, hvad kroppen og psyken har brug for. En afgørende pointe er, at vi ikke kun skal behandle og dulme sygdomssymptomer, som man gør i det etablerede sundhedssystem, men gå dybere og finde årsagerne til, at en ubalance eller sygdom i første omgang er opstået i kroppen.

Denne bog er baseret på interviews med Ole Kåre Føli, der fandt sted op til få dage før hans død i april 2018.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2019-09-16
ISBN: 9788770366069
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2019-09-16
ISBN: 9788770366373
6Klst. 11Mín
danska
4,16
Flokkur: Ævisögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga