Alt skal betales

Alt skal betales

Alt skal betales

Höfundur:
Nils Nilsson
Rafbók

Bodil er barn af en fattig landarbejder, og fremtiden tegner ikke umiddelbart lys for hende. Der er ikke nogen, der bemærker hende, og hun frygter, at hun aldrig kommer til at blive til noget særligt. Men senere i livet, da Bodil er blevet en ung kvinde, viser det sig, at hun har en mærkelig dragende magt over de mænd, der krydser hendes vej. Kan hun mon bruge det til at kæmpe sig ud af barndommens fattigdom og skyggeliv?

Nils Nilsson (1897-1980) var en svensk-dansk forfatter, der skrev på dansk. Som ung arbejdede han i en svensk kulmine, men i 1918 flyttede han til København og købte en cigarbutik på Vesterbro. Han debuterede som forfatter i 1931 med romanen "Mellem mørke mure", der handler om arbejdsløsheden i København i 1920’erne og starten af 1930’erne. Bogen blev fulgt op af en lang række romaner om arbejderklassens vilkår i samtiden. Nils Nilssons forfatterskab blev belønnet med flere legater herunder Sophus Michaëlis’ Legat og Herman Bangs Mindelegat.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
SAGA Egmont
Útgefið:
2020-03-19
ISBN:
9788726324372

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"