291 Umsagnir
4.37
Tungumál
danska
Flokkur
Ævisögur
Lengd
6Klst. 58Mín

Altid for jer: En sand historie

Höfundur: Gunilla Lindh, Cecilia Berglund Lesari: Ann Hjort Hljóðbók og Rafbók

I 2009 gik mit liv i tusind stykker. I løbet af ni måneder blev alle mine tre børn diagnosticeret med autisme, udviklingsforstyrrelser og omfattende udviklingsforsinkelse. Kort efter forlod min mand mig og vores børn. Han ville, som han sagde, ”køre Porsche igen”.

Sammen lever Gunilla og Friedrich et lykkeligt og bekymringsløst liv, der ud over deres arbejde som højtpræsterende managementkonsulenter, er fuld af rejser, luksuriøse restaurantbesøg og en rig social omgangskreds.

Problemerne begynder, da Gunilla opdager, at sønnen Oscar ikke udvikler sig i samme takt som andre jævnaldrende børn. Friedrich nægter at se dét, som hun ser – hans søn skal gå på Harvard. Gunilla holder på sit, og der bliver igangsat en undersøgelse. Men ikke engang da Oscars to yngre søskende udviser de samme symptomer som deres storebror, vil Friedrich tale om børnenes problemer.

Gunillas tilværelse begynder langsomt men sikkert at slå sprækker. Da Oscar til sidst får sin diagnose, og det viser sig, at han bærer på en yderst sjælden genmutation med kun tre kendte tilfælde i verden, er Friedrich blevet en kold, uberegnelig fremmed, der vælger at svigte sin familie på den værst tænkelig måde.

Altid for jer er en gribende historie om kærlighed og passion, om dyb personlig tragedie og om vejen tilbage til et nyt, anderledes liv.

© 2022 Lind & Co (Hljóðbók) ISBN: 9789180510028 © 2022 Lind & Co (Rafbók) ISBN: 9789180510509 Titill á frummáli: Alltid för er Þýðandi: René Jensen

Skoða meira af