Anne Mette Kirk i samtale med Marie Louise Toksvig Hljóðbrot

Anne Mette Kirk i samtale med Marie Louise Toksvig

Prófa Storytel

Anne Mette Kirk i samtale med Marie Louise Toksvig

Höfundur:
Storydays
Hljóðbók

“Det er bare ikke sådan, at det typisk foregår.” - Anne Mette Kirk. Der er så få seriemordere i Danmark, at vi kender dem alle ved navn. De mange krimier med seriemordere i Danmark kan skabe en distance mellem bogen og læseren. Anne Mette Kirks ‘Knust’ (2019) er en anderledes krimi og tager udgangspunkt i en trafikulykke i stedet for et spektakulært drab.

Forfatter og journalist Anne Mette Kirk har været redaktør og vært på TV2s ‘Station 2: Efterlyst’. I samtale med journalist, radiovært og tidligere krimianmelder Marie Louise Toksvig taler de bl.a. om at stoppe egne klicheer, være ydmyg over for materialet og samtidig skrive en spændende bog.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Storytel Original
Útgefið:
2021-02-08
Lengd:
27Mín
ISBN:
0408710014902

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"