Aske i munden, sand i skoen Hljóðbrot

Aske i munden, sand i skoen

Prófa Storytel

Aske i munden, sand i skoen

Höfundur:
Per Petterson
Hljóðbók
Rafbók

Handler om den seksårige Arvid og hans verden.
Arvid bor i en forstad til Oslo, hans far arbejder på en skofabrik
og hans mor er dansk og gør rent.
Barndomslandets mytologi består af kvindefængslet og Laden og typer som Fede og Bandini. Vi befinder os i tressernes begyndelse, der er kold krig og Cuba-krisen står for døren. En morgen siger klasselæreren til eleverne at de skal bede til Gud, for atomkrigen lurer og enden er nær.

"" Per Petterson fik sit store gennembrud med romanen ""Ud og stjæle heste"", som det lille forlag BOGLYD har givet os i Hans Henrik Clemensens indlæsning. Clemensens let rustne, let smagende stemmeføring matchede perfekt den aldrende fortæller heri - og det kan derfor overraske, at hans indlæsning af Petterson debut fra 1987 også lykkes så fint. For selvom den er fortalt i tredje person, er det barnets perspektiv der bærer den - den finurlige Alfons Åberg-agtige Arvid på seks år i en norsk bygd i 5o-erne - og Clemensen opretholder på én gang den voksnes omsorg og barnets forundring i sin oplæsning.""
Per Krogh Hansen, Berlingske Tidende

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur
Þýðandi:
Arild Batzer , Jannie Jensen

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Boglyd
Útgefið:
2009-03-31
Lengd:
2Klst. 7Mín
ISBN:
9788791816208

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
BATZER & CO
Útgefið:
2012-12-03
ISBN:
9788792439802

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"