At tale med fremmede: Hvad vi burde vide om folk, vi ikke kender Hljóðbrot

At tale med fremmede: Hvad vi burde vide om folk, vi ikke kender

Prófa Storytel

At tale med fremmede: Hvad vi burde vide om folk, vi ikke kender

Höfundur:
Malcolm Gladwell
Hljóðbók
Rafbók

Mødet med andre mennesker er aldrig ligetil, og det kan let ende i misforståelser. Malcolm Gladwell stiller skarpt på situationer, hvor mødet med et andet menneske er gået katastrofalt galt. Gang på gang er mødet mellem hvide politibetjente og sorte borgere i USA resulteret i tragiske dødsfald. Svindleren Bernie Madoff charmerede og overbeviste investor efter investor, selvom der var adskillige alarmklokker, der ringede. Neville Chamberlain stolede på Hitler, da han bedyrede, at han ikke havde planer om at gå ind i flere lande i Europa.

"At tale med fremmede" handler om, hvad der sker, når vi møder folk, som vi ikke kender, hvorfor det ofte går galt, og hvad det siger om os.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Sjálfsrækt
Þýðandi:
Sarah von Essen

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-10-28
Lengd:
9Klst. 32Mín
ISBN:
9788770367134

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-10-28
ISBN:
9788770367059

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"