Att välja den rätte Hljóðbrot

Att välja den rätte

Prófa Storytel

Att välja den rätte

Höfundur:
Jill Mansell
Hljóðbók
Rafbók

Det är inte kärlek Lottie Carlyle är ute efter när hon träffar sin nya chef, Tyler Klein. Hon är nöjd med sitt lugna liv som det är: med det vackra huset i en idyllisk by på engelska landsbygden, med sina – oftast – väluppfostrade barn och den vänskapliga relationen till sin charmige men slarvige ex-make. Men Tyler visar sig vara helt perfekt för Lottie. Som i sagan ungefär. Snart har hon fallit för honom, och han för henne. Men ändå kan de inte börja leva lyckliga i alla sina dagar.

Lotties barn avskyr nämligen Tyler. Och när charmören Seb visar intresse för henne blir barnen som tokiga i honom istället. Lottie blir förvirrad; det är svårt att värja sig mot Seb, men samtidigt är han ju inte Tyler.

Och kanske är han inte ens den han utger sig för att vara?

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Rómantík
Titill á frummáli:
Making Your Mind Up
Þýðandi:
Cecilia Falk

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Bokförlaget NoNa
Útgefið:
2021-03-01
Lengd:
13Klst. 37Mín
ISBN:
9789189177789

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Bokförlaget NoNa
Útgefið:
2021-03-01
ISBN:
9789189177796

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"