Bag damen stod en Christian Hljóðbrot

Bag damen stod en Christian

Prófa Storytel

Bag damen stod en Christian

Höfundur:
Jane Aamund
Hljóðbók
Rafbók

Jane Aamunds debut som forfatter er historisk fiktion, som bygger på grundig research og tegner en række uhøjtidelige portrætter af kongerækkens Christianer og de kvinder, de levede sammen med.

Aamund fortæller åbenhjertige historier fra kongernes og ikke mindst dronningernes privatliv, som begynder der hvor eventyret holder op med "og de levede lykkeligt til deres dages ende" - fra bryllupsnatten og frem. På en gang historiebog baseret på sande hændelser og en skildring af ægteskabet som institution.

En morsom og medrivende introduktion til den danske kongerække og livet ved hoffet, som både giver anledning til eftertanke og samtidig er særdeles underholdende læsning.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2020-11-03
Lengd:
8Klst. 17Mín
ISBN:
9788772380650

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2018-11-01
ISBN:
9788772008394

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"