Bag om Fabian Risk serien med Stefan Ahnhem Hljóðbrot

Bag om Fabian Risk serien med Stefan Ahnhem

Prófa Storytel

Bag om Fabian Risk serien med Stefan Ahnhem

Höfundur:
Storydays
Hljóðbók

Vi krimiforfattere siger altid, som politiet, at det første vi skal gøre efter et mord er at finde motivet, så kan man finde gerningsmanden. Men hvad nu hvis der ikke findes et motiv? I dag har vi frygten for at alt kan ske, og det er bl.a. det jeg arbejder med” - Stefan Ahnhem.

Svenske Stefan Ahnhem, der bor i København, har i mange år har arbejdet som manuskriptforfatter på tv-serien om Wallander. Med hans bøger om Fabian Risk udfordrer han krimigenrens konventioner.

Med Journalist, radiovært og tidligere krimianmelder Marie Louise Toksvig som interviewer bliver det også til en samtale om de kulturelle forskelle, der er mellem Sverige og Danmark.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Storytel Original
Útgefið:
2021-02-08
Lengd:
25Mín

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"