Bibi og Ole. En lille piges liv

Bibi og Ole. En lille piges liv

Bibi og Ole. En lille piges liv

Höfundur:
Karin Michaëlis
Rafbók

På en rejse til Tjekkoslovakiet møder Bibi en dansk dreng fra USA, Ole. Ole bliver hendes følgesvend og sammen oplever de to de mest eventyrlige ting i det fremmede land: de møder sigøjnere, ser en drypstenshule og et snedækket bjerglandskab. Uanset hvor de rejser hen, er Bibi altid Bibi: God mod dyr, impulsiv og med hjertet på rette sted.

Bogen er skrevet i og med datidens retsstavning.

Ungpigeromanerne om Bibi kom i syv bind mellem 1929-39 og blev en stor international succes. Bibi er en stationsforstanders datter og vokser op uden mor. Hun er en idealistisk drengepige, der rejser gratis med statsbanerne og kæmper for dyrenes sag. Bibi-serien er illusteret af Hedwig Collin.

Karin Michaëlis (1872-1950) var en dansk forfatter og kulturpersonlighed, der ikke skyede bort fra sin samtids mere kontroversielle emner som kvinderettigheder og samliv. Da hun udgav Bibi-seriens første bog med undertitlen „En lille piges liv", var hun allerede en veletableret forfatter med mere end 20 voksenromaner bag sig.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2017-05-18
ISBN:
9788711584712

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"