Boken om Joe Hljóðbrot

Boken om Joe

Prófa Storytel

Boken om Joe

Höfundur:
Jonathan Tropper
Hljóðbók
Rafbók

Liksom i de tidigare succéromanerna Konsten att tala med en änkling och Sju jävligt långa dagar kombineras humor och allvar i ett engagerande relationsdrama.

Joe Goffman är 34 år gammal och har gjort sig en förmögenhet på sin debutbok, Bush Falls. Det är en utlämnande, självbiografisk roman om hans uppväxt, som inte bara blottar hans innersta hemligheter, utan också avslöjar allt han vet (och inte vet) om alla andra i den lilla staden där han växte upp.

Detta har inte oroat Joe, inte ens efter att boken filmatiserats med Leonardo DiCaprio i huvudrollen, eftersom han inte varit i sin hemstad på 17 år och heller aldrig tänker återvända. Men en natt väcks han av ett telefonsamtal, som förändrar allt.

Joes far har fått en stroke och ligger i koma och Joe måste komma hem.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Skáldsögur
Titill á frummáli:
The Book of Joe
Þýðandi:
Erik MacQueen

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
A Nice Noise
Útgefið:
2015-10-22
Lengd:
11Klst. 35Mín
ISBN:
9789187725890

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Gilla Böcker
Útgefið:
2013-04-12
ISBN:
9789186634988

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"