Döden ingen talar om Hljóðbrot

Döden ingen talar om

Prófa Storytel

Döden ingen talar om

Hljóðbók
Rafbók

Min pappa trodde att våra liv - min bror Mikaels och mitt - skulle bli bättre utan honom. ”Jag tror jag hjälper mina barn. Livet går vidare. Döden har sin tid och för min del nu”, skrev min pappa i sitt avskedsbrev.

Döden ingen talar om är Ulrika Jannert Kallenbergs självbiografiska debutbok om hur det var att växa upp i skuggan av en pappas självmord. Hon var bara fyra år när han tog sitt liv. Och fullständigt utplånades. Hon fick ingenting veta - om honom eller om hans död. Ständigt försökte hon lägga pusslet om sin pappa.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Ævisögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Hoi Audio
Útgefið:
2017-04-13
Lengd:
8Klst. 10Mín
ISBN:
9789176979372

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Hoi Förlag
Útgefið:
2017-04-07
ISBN:
9789175578941

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"