#Datemignu Hljóðbrot

#Datemignu

Prófa Storytel

#Datemignu

Höfundur:
Patricia Jiménez
Hljóðbók
Rafbók

28-årige Freja er netop er kommet ud af et forhold med en hashmisbruger. Nu skal der ske noget nyt. Hun finder sin sombrero-ja-hat frem og tager den på. Freja er færdig med at være en pæn pige.

Sammen med sine veninder opretter Freja en Tinder-profil, og veninderne har masser af velmenende råd om, hvem hun bør swipe til højre eller venstre. De udstyrer også Freja med en liste over absolutte no-go’s i Tinder-spillet, men heldigvis tror Freja ikke på regler og kaster sig ud i et hæsblæsende datingeventyr uden begrænsninger.

#Datemignu er en kavalkade af kønsbehåring, oralsex, afrikanske mænd, der bader i egen sæd, forelskelse, lidt forbrænding på en nøgen youngster samt søde, sjove, dejlige, skønne, fantastiske, modige mænd, veninder og oplevelser.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Erótík

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Skriveværkstedet
Útgefið:
2020-10-06
Lengd:
5Klst. 31Mín
ISBN:
9788797084878

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Skriveværkstedet
Útgefið:
2020-10-01
ISBN:
9788797084861

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"