Den fremmede gæst Hljóðbrot

Den fremmede gæst

Prófa Storytel

Den fremmede gæst

Höfundur:
Lisa Jewell
Hljóðbók
Rafbók

Alice Lake fører en bohemeagtig tilværelse som alenemor til tre børn i sit lille hus ved havet i East Yorkshire. En dag spotter hun en mand i regnen på stranden. Da han viser sig at have hukommelsestab, inviterer hun ham indenfor, så han kan komme i ly. Selv om hun måske burde vide bedre...

Samtidig, i London, sidder lykkeligt nygifte Lili alene og desperat og venter. Hendes mand er ikke kommet hjem fra arbejde...

De to tilsyneladende uafhængige begivenheder viser sig at hænge sammen på en måde, ingen nogensinde havde kunnet forudse.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Spennusögur
Þýðandi:
Lærke Pade

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Gads Forlag
Útgefið:
2018-05-22
Lengd:
9Klst. 48Mín
ISBN:
9788712057659

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Gads Forlag
Útgefið:
2018-05-24
ISBN:
9788712056355

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"