Den irske stemme Hljóðbrot

Den irske stemme

Prófa Storytel

Den irske stemme

Höfundur:
Jane Aamund
Hljóðbók
Rafbók

En række fortællinger om irske mænd og kvinder, som tegner et levende portræt af det stolte og hårdt prøvede ø-folk, der trods den historiske modgang emmer af handlekraft, humor og temperament.

Bag de irske stemmer er der irske skæbner, folk, der udvandrede, folk, der måtte blive, mænd og kvinder, som bekender, at det irske blod måske ruller lidt hurtigere end andre folkeslags blod.

Jane Aamund har fanget nogle af disse skæbner og har sanset og forstået menneskene, der har formået at bevare deres egenart og selvværd ved at holde fast i sig selv, uanset hvad der er er sket og sker rundt om dem. Og hendes livfulde, fint afrundede skildringer kalder på både gråd og latter.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2014-11-19
Lengd:
6Klst. 32Mín
ISBN:
9788771593648

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2017-07-05
ISBN:
9788771809749

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"