Den tredje passager Hljóðbrot

Den tredje passager

Prófa Storytel

Den tredje passager

Höfundur:
Tony Johansson
Hljóðbók
Rafbók

Landskrona, 2001. En lokal højreekstremist bliver fundet død på gaden. Der er ingen vidner og ingen mistænkte, og politiet antager, at han har været offer for en flugtbilist. Lokalreporteren Erik Larsson skriver om hændelsen i avisen, men siden går sagen i glemmebogen.

Ti år senere. Erik Larsson bliver kontaktet af et vidne, der hævder at have informationer om den dræbte højreekstremist, og sammen med praktikanten Karina Löfgren begynder han at grave i sagen. Snart står det klart, at de befinder sig i et kapløb med den militære efterretningstjeneste, som også er på jagt efter vidnet – og de indser, at de må finde frem til sandheden, før det er for sent.

Den tredje passager er en politisk spændingsroman med internationalt vingefang. Bogen tager sin begyndelse i efteråret 2001, lige efter angrebene 11. september, og strækker sig ti år frem i tiden. Hvad der først lader til at være et tragisk uheld, viser sig at få politiske konsekvenser, der rækker langt ud over Sveriges grænser, fra Malmø, Landskrona og Stockholm til Egypten og Afghanistan.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Glæpasögur
Þýðandi:
Karsten Nielsen

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-06-21
Lengd:
8Klst. 57Mín
ISBN:
9788770360005

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-06-21
ISBN:
9788770360333

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"