Engar umsagnir
0
Tungumál
danska
Flokkur
Rómantík

Den utrolige og sandfærdige historie om den billedskønne Donatella og hendes forfærdelige familie fortalt af en moder

Höfundur: Marianne Rosen Rafbók

Kan man gifte sig med en pige ens forældre ikke bryder sig om?

Den vrantne Balder drager med sin mor til romantikkens ø, Capri, i forsøget på at komme sig over et knust hjerte. Her møder han pigen Donatella, der godt nok hverken har forstand eller vid, men til gengæld har et ansigt så smukt, at selv guderne lovpriser det. Donatella tilbejles også af en anløben mafiaadvokat, og Balder har snart hænderne fulde med at rode kastanjer ud af ilden for både sig selv, sin elskede og hendes katastrofale familie. På sidelinjen står hans hovedrystende mor og følger med i alle genvordighederne.

Historien om den gudesmukke Donatella og hendes håbløse elsker er en humoristisk og romantisk fantasi, der samtidigt fornøjet parodiere de gammeldags "opbyggelige" kærlighedshistorier.

Marianne Rosen (1941-2000). Dansk forfatter. Rosen var tilknyttet dagbladet Information som kulturskribent og har bidraget til en række litterære tidskrifter og antologier med essays og artikler. Hun boede en årrække i Italien og oversatte flere romaner fra italiensk til dansk, og størstedelen af hendes forfatterskab har tilknytning til hendes elskede Italien. Rosen debuterede i 1983 med novelle- og digtsamlingen "Narrebilleder". "Slangens vej" fra 1984 beskriver et ægteskab i opbrud; iagttagelser om forhold fulgte i hendes efterfølgende romaner, der kulminerede med den erotiske roman "Buddhas smil" fra 1991. Hun modtog i 1989 Statens Kunstfonds 3-årige stipendium.

© 2016 Lindhardt og Ringhof (Rafbók) ISBN: 9788711670101

Skoða meira af