Det brænder: – nødvendigheden af en Green New Deal

Det brænder: – nødvendigheden af en Green New Deal

Det brænder: – nødvendigheden af en Green New Deal

Höfundur:
Naomi Klein
Rafbók

Naomi Klein samler for første gang mere end ti års rapporter fra klimaforandringernes frontlinje. Hun tager os med på en rejse på tværs af geografi og tid - fra de første koralblegninger opdages ved Great Barrier Reef over de store hedebølger i Europa og skovbrande i USA, klimabevægelse og populisme from mod den gryende forståelse af alvoren, ungdommen der rejser sig i klimabevægelsens grønne globale aktivisme og den spinkle, men også spirende mulighed for, at vi kan redde hinanden, naturen og kloden, mens vi samtidig skaber en mere retfærdig verden.

‘Det brænder - nødvendigheden af en Green New Deal’ er en medrivende og sine steder profetisk undersøgelse af, hvordan vi opdagede, at vores globale hjem står i flammer. Et vidnesbyrd om den rystende alvor og den chokerende hastighed, forandringerne sker me, og en beskrivelse af de forhindringer, vi møder. Men også et håbefuldt argument for, at der stadig er tid, og måske endda en grøn mulighed, vi aldrig før har haft.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Klim
Útgefið:
2021-06-09
ISBN:
9788772047485

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"