Det gode menneske: Hvorfor der er håb for menneskeheden Hljóðbrot

Det gode menneske: Hvorfor der er håb for menneskeheden

Prófa Storytel

Det gode menneske: Hvorfor der er håb for menneskeheden

Höfundur:
Rutger Bregman
Hljóðbók
Rafbók

Troen på, at mennesket er grundlæggende egoistisk, har domineret vestlig tankegang fra Machiavelli til Dawkins. Den forener venstrefløjen og højrefløjen, psykologer og filosoffer og gennemsyrer de overskrifter, vi læser og de love, der regulerer vores liv.

Det gode menneske argumenterer for det modsatte – at folk er grundlæggende gode, og at menneskets intuitive tilskyndelse til at samarbejde og udvise tillid er tæt forbundet med evolutionen og går helt tilbage til Homo sapiens’ oprindelse.

Rutger Bregman undersøger nogle af verdens mest kendte studier og begivenheder og kaster et andet lys på dem. Han giver os et nyt perspektiv på de sidste 200.000 år af menneskehedens historie og viser, hvordan en tro på menneskelig godhed og altruisme kan blive en ny måde at opfatte verden på – og et fundament til at opnå virkelige forandringer i vores samfund.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Saga
Þýðandi:
Poul Henrik Westh

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2021-03-23
Lengd:
11Klst. 54Mín
ISBN:
9788772384191

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2021-03-26
ISBN:
9788772384405

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"