Det komiske og det pludselige. Studier i to af Kierkegaards kategorier

Det komiske og det pludselige. Studier i to af Kierkegaards kategorier

Det komiske og det pludselige. Studier i to af Kierkegaards kategorier

Höfundur:
Carl Henrik Koch
Rafbók

Søren Kierkegaard er Danmarks mest betydningsfulde og internationalt berømte filosof. Hans tekster læses over hele verden og har haft en markant indflydelse på filosofihistorien. I denne bog redegører Carl Henrik Koch for to af nøglebegreberne inden for Kierkegaards tekster, nemlig det komiske og det pludselige, ligesom begrebet kategorier bliver undersøgt fra både en kantiansk og hegeliansk vinkel.

Carl Henrik Koch, født 1938, er tidligere docent ved Institut for filosofi på Københavns Universitet. Han har tidligere skrevet bøger om bl.a. Francis Bacon, Søren Kierkegaard og den nyere filosofis historie.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Saga

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2017-02-09
ISBN:
9788711497371

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"