Det ukuelige sind

Det ukuelige sind

Det ukuelige sind

Höfundur:
John Steinbeck
Rafbók

John Steinbecks roman følger det hårde liv hos frugtplukkerne i en smuk dal i Californien. I de idylliske omgivelser slider de sig halvt ihjel for at tjene til føden. Bogen følger en aktivist, der forsøger at organisere frugtplukkerne, så de sammen kan kæmpe for bedre vilkår og højere løn. Den er et spændende billede på den nederste klasse i det amerikanske samfund midt imellem børskrakket og anden verdenskrig.

John Steinbeck (1902-1968) var en amerikansk forfatter, der skrev et væld af noveller og romaner, der er blevet oversat til flere forskellige sprog. I 1962 modtog John Steinbeck Nobelprisen, og hans værker er bredt anerkendte verden over.

Tungumál:
danska
Þýðandi:
Sigvard Lund

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-08-07
ISBN:
9788726003109

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"