Dewey Decimal - En neurotisk hitman i ett sargat New York Hljóðbrot

Dewey Decimal - En neurotisk hitman i ett sargat New York

Prófa Storytel

Dewey Decimal - En neurotisk hitman i ett sargat New York

Höfundur:
Nathan Larson
Lesari:
Mats Eklund
Hljóðbók
Rafbók

Dewey Decimal älskar ensamheten med sina böcker, men hans jobb som hitman åt New Yorks mest hänsynslösa åklagare kräver helt andra talanger. Storskalig terrorattack, influensapandemi och ett kollapsat Wall Street. New York är en skugga av sitt forna jag. Medan staden kämpar sig upp ur vrakresterna intar en namnlös man stadsbiblioteket på 42nd Street. En man med tvångssyndrom, en stor kärlek till litteratur och en komplicerad moralkod. Minnet sviktar och inte ens han själv känner till hemligheten om sitt eget mörka förflutna. Helst vill Dewey Decimal vara ifred med sina böcker, men när hans uppdragsgivare kallar in honom till ett till synes enkelt uppdrag, kan Dewey inte säga nej. Uppdraget exploderar dock i en blodig härva av våld, skiftande lojaliteter och gamla vendettor, och frågan om Deweys bortglömda identitet väcks åter till liv med förnyad kraft.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Glæpasögur
Seríur:
Dewey: 1
Þýðandi:
Andreas Öberg

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Word Audio Publishing
Útgefið:
2013-08-01
Lengd:
7Klst. 51Mín
ISBN:
9789175231792

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Bokfabriken
Útgefið:
2013-12-01
ISBN:
9789187301247

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"