10 Umsagnir
3.9
Tungumál
danska
Flokkur
Barnabækur
Lengd
1Klst. 7Mín

Disney-prinsesser - Historier om mod og godhed

Höfundur: Disney Lesari: Annevig Schelde Ebbe Hljóðbók og Rafbók

Lyt til tre historier om Disneys vidunderlige prinsesser Vaiana, Rapunzel og Ariel.

VAIANA - HAVETS VOGTERE
Vaiana er en pige, der elsker havet og er viljestærk. Selv om hun har øjeblikke, hvor hun tvivler på sig selv, er hun meget stolt over, hvem hun er, og hun holder sig ikke tilbage for udfordringer. Hun møder nye oplevelser og opgaver med største alvor og vil stå fast for at kæmpe for det, hun værdsætter, selv når alt synes tabt.

RAPUNZEL - STJERNER I ØJNENE
Rapunzel er kreativ, sjov, sød og modig. Engang havde hun magisk hår, der lyste, når hun sang en særlig sang, og det kunne helbrede enhver sygdom, selv alderdom. I atten år havde Rapunzel kun én drøm: At se lysene, der steg til himmels hvert år på hendes fødselsdag. Da hun overvandt sin usikkerhed, fik Rapunzel endelig den drøm til at gå i opfyldelse – og hun fandt ud af, at hun var kongerigets forsvundne prinsesse. Nu er hun tilbage hos sin familie igen, og Rapunzel må finde en ny drøm at følge.

ARIEL - HAVGLANS
Ariel, Kong Tritons yngste datter, elsker musik, at udforske og frem for alt menneskets verden. Ariel er meget selvstændig. På trods af sin fars ordre om aldrig at svømme op til havoverfladen kan den lille havfrue ikke lade være. Ariels urokkelige sind og ukuelighed sender hende ud på en selvopdagelsesrejse, der gør hende til en modig ung kvinde, der finder sin plads i verden.

Lyt til magiske historier med Disneys vidunderlige prinsesser Jasmin, Rapunzel, Snehvide, Mulan, Vaiana, Tornerose, Askepot, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel og Merida. Tag med på skattejagt med Ariel, kom til bal med Askepot, opklar mysterier med Snehvide og hold månenytår med Mulan. Find din smukkeste kjole frem og puds dine glassko – nu skal du på eventyr, som kun er en prinsesse værdig.

Slå ørerne ud og tag på eventyr med Mickey, Minnie, Fedtmule, Pluto, Anders, Andersine, Rip, Rap og Rup og resten af Andeby. Flyv med Mickey på rumrejse, vær med, når Fedtmule fanger en kæmpefisk og bliver konge, og tag med Anders på en vild sejltur. Du kan også tage med Minnie på skattejagt og fejre fødselsdag med Andersine. På med handsken og din allerflotteste hat – nu skal vi af sted!

© 2021 SAGA Egmont (Hljóðbók) ISBN: 9788726898453 © 2021 SAGA Egmont (Rafbók) ISBN: 9788728014288 Þýðandi: Heidi Skriver Olsen

Skoða meira af