548 Umsagnir
3.92
Tungumál
sænska
Flokkur
Glæpasögur
Lengd
11Klst. 51Mín

Dolt motiv

Höfundur: Jeffrey Archer Lesari: Johan Svensson Hljóðbók og Rafbók

Efter terrorattentatet mot World Trade Centers tvillingtorn den 11 september 2001 förmodas den försvunna Anna Petrescu vara död.

Anna, som i högsta grad är vid liv, utnyttjar situationen och flyr från Nordamerika samtidigt som hon desperat försöker hitta svar på de frågor som plågar henne. Varför blev en gammal kvinna brutalt mördad natten före terrorattentatet? Varför fick en framgångsrik bankman ett öra skickat till sig i ett brev? Varför jobbade en väl ansedd advokat för enbart en klient utan att ta betalt? Varför gjordes en utbetalning till en olympisk atlet trots att hon inte hade ett bankkonto? Och varför var en kvinna beredd att döda bankmannen, advokaten och atleten trots att det skulle innebära en livslång fängelsedom?

Anna är dock inte den enda som söker svar och det dröjer inte lång tid förrän FBI blandar sig i. Vad är sambandet mellan dessa människor? Och vilken betydelse har Van Goghs självporträtt i situationen?

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.

© 2021 SAGA Egmont (Hljóðbók) ISBN: 9788726466812 © 2020 SAGA Egmont (Rafbók) ISBN: 9788726466690 Þýðandi: Ingegerd Thungström