Ekkoland Hljóðbrot

Ekkoland

Prófa Storytel

Ekkoland

Höfundur:
Per Petterson
Hljóðbók
Rafbók

Arvid er tolv år og tilbringer sommeren hos bedsteforældrene i Nordjylland. Her bor faren, moren, Gry og Arvid i en lille lejlighed oven over bedstemorens mælkeudsalg. Det er først i tresserne, mælk er på flaske og Arvid hjælper bedstefar med at bringe den ud på budcykel om morgenen. Arvid er en dreng der tager livet alvorligt, og der er meget han spekulerer på. Hvorfor græder bedstemor så ofte inde bag døren til det lille kammer? Hvad skete der mellem hans mor og far før han og søsteren blev født? Hvorfor tænker Arvid så meget på Bruno Angelini, den italienske bagersøn og brobygger som de siger han ligner?

"

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur
Þýðandi:
Jannie Jensen , Arild Batzer

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Boglyd
Útgefið:
2009-06-26
Lengd:
3Klst. 14Mín
ISBN:
9788791816239

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
BATZER & CO
Útgefið:
2012-12-03
ISBN:
9788792439819

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"