En evighet från dig Hljóðbrot

En evighet från dig

Prófa Storytel

En evighet från dig

Höfundur:
Jenny Colgan
Lesari:
Irene Lindh
Hljóðbók
Rafbók

Jenny Colgan är tillbaka med en ny charmig roman, från samma mysiga stad som Den lilla bokhandeln runt hörnet.

Lissie jobbar som sjuksköterska i ett skitigt och hektiskt område i London. Efter en traumatisk händelse drabbas hon av PTSD. När hennes chef ger henne möjligheten att under några månader byta tjänst med en sjuksköterska i den lugna lilla staden Kirrinfeif i de skotska högländerna, tar hon den.

Den som ska ta Lissies plats i London är Cormac. En yrkesmilitär som sökt sig till Kirrinfeif i jakt efter lugn och ro. Men även om han trivs i sin roll som ortens sjuksköterska så har rastlösheten börjat bli alltmer påtaglig. Kanske kan ett miljöombyte vara precis vad de båda behöver?

De har aldrig mötts, men eftersom de nu har bytt liv med varandra är de i ständig kontakt om stort och smått, som kan vara bra för den andra att veta.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Skáldsögur
Titill á frummáli:
Five Hundred Miles from you
Þýðandi:
Birgitta Karlström

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Norstedts
Útgefið:
2021-05-21
Lengd:
11Klst. 30Mín
ISBN:
9789113112985

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Norstedts
Útgefið:
2021-08-06
ISBN:
9789113112862

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"