En fri mand

En fri mand

En fri mand

Rafbók

"Simpelt hen Johannes Møllehaves bedste roman. Han har haft noget på hjerte, som han har fundet det vigtigt og væsentligt at få sagt. Og romanens budskab rammer os alle."
- Jens Kistrup, Berlingske Tidende

"Et angreb på de folk og den presse, som dømmer før sagen er opklaret ... Møllehave er en hurtig mand, som har noget alvorligt på hjerte."
- Rachel Bæklund, Ekstra Bladet

"Mølleshaves hidtil mest helstøbte værk, synes jeg. Det arbejder med krimiens skabelon: detektivarbejde, falske spor, urgamle tricks brugt på fornyende vis, overrumpling af læseren."
- Harald Mogensen, Det danske Bogmarked

"Hvis forfattere skulle nægtes retten til at skrive om de sorger og ulykker, der forekommer i den virkelige verden, kunne vi undvære dem."
- Bettina Heltberg, Politiken

"Bogen er spændende, og intrigen er gennemført. Man standser ikke på halvvejen, men ligger hellere vågen den time længere."
- Hans Sølvhøj, Aktuelt

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2012-07-02
ISBN:
9788711399231

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"