9814 Umsagnir
4.09
Tungumál
danska
Flokkur
Glæpasögur
Lengd
12Klst. 1Mín

En helt normal familie: En roman om en forbrydelse

Höfundur: Mattias Edvardsson Lesari: Carsten Bjørnlund, Pernille Lyneborg, Silje Shearman Poulsen Hljóðbók og Rafbók

EN MAND I TREDIVERNE BLIVER FUNDET KNIVDRÆBT på en legeplads i Lund. Mistanken falder på 19-årige Stella, som et vidne har set. Men hvorfor skulle Stella - en helt almindelig svensk teenagepige - slå en tilfældig forretningsmand ihjel?

Stellas far er præst, og hendes mor forsvarsadvokat, og mens mistænkeliggørelsen og fordømmelsen vokser, kæmper de for deres datter. Både Stella og forældrene har dog en forhistorie, og i takt med at Stellas liv optrevles, skrælles familiens sandheder, løgne og selvbedrag af lag for lag. Indtil ét spørgsmål står tilbage: Hvad skete der den skæbnesvangre aften, og hvem bærer skylden for det?

Fortalt i tre spændingsmættede spor af henholdsvis far, mor og datter tvinger romanen læseren til selv at tage stilling og spørge: Hvor godt kender du dig selv og dine nærmeste? Og hvor langt er du villig til at gå for at beskytte dem?

EN HELT NORMAL FAMILIE er et nervepirrende familiedrama og et urovækkende portræt af vore dages forbandede ungdom i Norden, ikke mindst som en ung pige. En retssalsthriller med psykologisk ddybde, der har taget Sverige med storm og nu går sin sejrsgang verden over.

© 2019 People's (Hljóðbók) ISBN: 9788770363792 © 2019 People's (Rafbók) ISBN: 9788770364034 Þýðandi: Henrik Andersen

Skoða meira af