Ett rop på hjälp Hljóðbrot

Ett rop på hjälp

Ett rop på hjälp

Höfundur:
Casey Watson
Hljóðbók
Rafbók

"Det är min mamma. Jag tror hon är död. Hon har ramlat i trappan, tror jag, och det är blod. Hon är helt kall."

Sophia är bara tio år när hon ringer larmcentralen efter att hennes mamma varit med om en fruktansvärd olycka. Sophia har en kompis på besök som sover över och när Sophia vaknar på morgonen hittar hon sin mamma blodig nedanför trappan. Strax därefter tas hon om hand av socialtjänsten.

När Casey tar emot henne har det gått två år. Redan från början känner Casey att det är något som är fel. Sophia uppträder oroväckande provokativt. Hon verkar bara ha ögon och öron för män och behandlar alla kvinnor med förakt och motvilja. Och hon ser till att göra livet svårt för alla runt omkring sig.

Med tiden kommer det fram fler detaljer om Sophias förflutna och det blir allt tydligare att hennes beteende är en fasad för att dölja en barndom fylld av smärta och lidande. Men även om Casey känner att hon gradvis börjar nå fram till Sophia, så är flickans våldsamma beteende ett hot mot hela familjen. Casey börjar ifrågasätta om hon verkligen kan hanteradet här vilsna och skadade barnet.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Ævisögur
Titill á frummáli:
Crying for help
Þýðandi:
Mari Höglund

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Bokförlaget NoNa
Útgefið:
2021-09-06
Lengd:
8Klst. 16Mín
ISBN:
9789189357037

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Bokförlaget NoNa
Útgefið:
2021-09-06
ISBN:
9789189357419

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"