Fangen på Kalø Hljóðbrot

Fangen på Kalø

Fangen på Kalø

Höfundur:
Carit Etlar
Hljóðbók
Rafbók

Carit Etlars historiske roman fortæller om den svenske kong Gustav Vasas fængselsophold på Kalø Slot i starten af 1500-tallet. Som noget ganske særligt fik han lov til at bevæge sig frit omkring på slottet i stedet for at rådne op i fangehullet med de andre fanger, men Gustavs taknemmelighed rakte ikke langt. Han savnede sit hjemland og gav sig til at planlægge sin flugt...

Carit Etlar er pseudonym for den danske forfatter Carl Brosbøll (1816-1900). Carit Etlar debuterede i 1839 med romanen "Smuglerens søn" og har sidenhen skrevet en lang række historiske romaner. Hans mest kendte roman, "Gjøngehøvdingen", blev lavet til en tv-serie i 1992.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-11-27
Lengd:
8Klst. 1Mín
ISBN:
9788726076707

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-10-24
ISBN:
9788726069983

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"