Fetterlein - forført af livet Hljóðbrot

Fetterlein - forført af livet

Fetterlein - forført af livet

Höfundur:
Peter Bennett
Lesari:
Johan Berg
Hljóðbók
Rafbók

I "Fetterlein - forført af livet" fortæller den tidligere professionelle tennisspiller Frederik Fetterlein ucensureret om sit liv. Vi får et unikt indblik i den glamourøse verden, som var Fetterleins dagligdag i en lang periode, men vi får også historien om den store nedtur, som ramte den tidligere tennisspiller efter at han havde levet en tilværelse over evne.

Vigtigst af alt er "Fetterlein - forført af livet" fortællingen om en mand, der måtte grueligt meget igennem for til sidst at finde sig selv.

Peter Bennett (f. 1966) er en dansk/hollandsk journalist og forfatter. Han er særligt kendt for sine faglitterære bøger og har blandt andet udgivet håndboldbogen "Jernhårde ladies" (1996), ridebogen "Lær at ride med Tina Lund" (2007), Gitte Nielsen-biografien "Du har kun ét liv" (2009) og fodboldbogen "Sambafodbold" (2012).

Tungumál:
danska
Flokkur:
Ævisögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-05-29
Lengd:
7Klst. 45Mín
ISBN:
9788726011500

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2017-11-13
ISBN:
9788711842744

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"