Flicka, kvinna, annan Hljóðbrot

Flicka, kvinna, annan

Prófa Storytel

Flicka, kvinna, annan

Lesari:
Astrid Assefa
Hljóðbók
Rafbók

Amma är en radikal pjäsförfattare som i medelåldern ser sin karriär ta fart. Nu ska hon sätta upp en pjäs på National Theatre, ett genombrott som förunnats få svarta dramatiker. I publiken sitter gamla vänner och partners, var och en med sin egen historia, och med olika erfarenheter av att leva som svart i England. Flicka, kvinna, annan är en kollektivroman där tolv öden interfolieras. Tillsammans skapar rösterna ett modernt körverk som tagit världen med storm.

”En imponerande, stark roman om svarta familjer i Storbritannien, om deras kamp, smärta, skratt, längtan och kärlek. Stilen är passionerad, rakbladsvass, full av energi och humor.” Juryn för Booker Priset.

”Flicka, kvinna, annan förändrade mitt sätt att tänka” – Tom Stoppard TIMES LITERARY SUPPLEMENT

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Skáldsögur
Titill á frummáli:
Girl, woman, other
Þýðandi:
Niclas Nilsson

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Albert Bonniers förlag
Útgefið:
2021-06-24
Lengd:
12Klst. 33Mín
ISBN:
9789100191252

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Albert Bonniers förlag
Útgefið:
2021-06-24
ISBN:
9789100187682

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"