Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg Hljóðbrot

Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg

Prófa Storytel

Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg

Höfundur:
Philippe Sands
Hljóðbók

Da juristen Philippe Sands får en indbydelse til at forelæse i Lviv i Ukraine, åbnes en ukendt dør til hans families historie. Med udgangspunkt i morfarens flugt for nazisterne begynder han en undersøgelse, som fører læseren til Lemberg før 2. verdenskrig, til forbryderprocessen i Nürnberg efter krigen og op til nutiden. Hvad skete der familien, som blev hjemme, da nazisterne og den ukendte generalguvernør Hans Frank tog magten?

Den prisbelønnede "Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg" er en uforglemmelig blanding af detektivarbejde, erindringer og en beskrivelse af, hvordan minder, forbrydelser og skyld kan efterlade ar gennem generationer. Romanen er oversat af Birgitte Brix.

"En utrolig spændende fortælling"
- ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Politiken

"En regulær pageturner"
- Weekendavisen

"Forunderlig og medrivende bog"
- Information

Philippe Sands (født 1960) er en britisk og fransk advokat hos Matrix Chambers og professor i Jura. Han er forfatter til adskillige bøger om international lovgivning, og hans roman vandt i 2016 Baillie Gifford Prize for Non-Fiction.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Saga
Þýðandi:
Birgitte Brix

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2019-03-15
Lengd:
25Klst. 55Mín
ISBN:
9788726148824

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"